Gwvakken.nl

Tuin en steiger verbinden met betonnen traptreden

Deel artikel

Is je achtertuin gelegen aan een water met een steiger, maar wil je graag iets unieks creëren om je tuin te verbinden met de steiger? Kijk dan eens rond in ons assortiment betonnen traptreden. Deze onderdelen kun je los neerleggen en aan elkaar vastmaken in je tuin om zodoende een mooie trap te maken wat fungeert als verbindstuk tussen de steiger en de rest van je tuin.

Betonnen traptreden voor buiten kopen

Als je betonnen traptreden voor buiten wilt kopen dan ben je bij Betongoed aan het juiste adres! Wij bieden hoge kwaliteit traptreden gemaakt van beton aan en dat alles voor lage, scherpe prijzen. Onze klanten waarderen de prijs- / kwaliteitsverhouding ook enorm en zijn zeer te spreken over onze klantenservice. Heb je bijvoorbeeld een vraag over welke afmeting je precies nodig hebt of welk type betonnen traptreden je nodig hebt? Bel ons dan op voor vrijblijvend advies van ons team. Wij hebben vele verschillende afmetingen in ons assortiment. Niet alleen de standaard maten zoals 50cm, 100cm en 120cm breed, maar ook maatwerk is bij ons mogelijk! De hoogte van iedere traptrede is hetzelfde: namelijk 15 cm. Dit is de gemiddelde staphoogte wat overal wat aangehouden als ideale hoogte om op een goede en fijne manier een trap op- en af te kunnen lopen.

Kleur van traptreden van beton

De betonnen traptreden zijn in twee kleuren beschikbaar: grijs en antraciet. Grijs spreekt voorzich en is de standaard kleur van beton. Antraciet straalt meer kwaliteit en klasse uit. Het verschilt per tuin welke kleur het beste past. Goed om te onthouden is dat de grijze betonnen traptreden na verloop van tijd ook meer de kleur van de omgeving oppakken door het wat groener worden etc.

Ben je benieuwd naar het assortiment van betonnen traptreden? Kijk dan eens op onze webshop Betongoed.

Rate this post

Gerelateerd nieuws

GW Vakken
Bouw

Bouw weetjes

Op Gwvakken.nl worden diverse bouw weetjes gegeven over diverse onderwerpen. Zo proberen wij iedere week weer een nieuw blogbericht online te plaatsen met leuke en

Huis verbouwen tips
Verbouwen

Tips huis bouwen of verbouwen

Een eigen huis bouwen of verbouwen, het hoort dezer tijd tot één van de puntjes op de checklist. Door een eigen huis te bouwen heb