Gwvakken.nl

Overzicht: de grootste vriend van je werkplaats

Deel artikel

En van jou zelf natuurlijk. Wie heeft er nu zin om te struikelen over gereedschappen en snoeren terwijl je druk bezig bent met een belangrijk project?

Struikelen en vallen en botten breken is over het algemeen al niet een populaire hobby. Ja, voor stuntmensen misschien. Maar dan heb je het ook over een beroepsgroep. Nee, wij bedoelen hier het voorkomen van ongelukken wegens rondslingerend gereedschap. Je hebt het geordend naast je liggen en je hebt het voor het grijpen maar op een gegeven moment ontaardt al jouw overzicht in chaos. Een bekend probleem. Maar dat hoeft dus helemaal niet het geval te zijn!

In plaats daarvan kies je voor één plek om al je gereedschap in op te bergen en te pakken wanneer het nodig is. En het is ook niet meer mogelijk om je te vergissen, want de juiste plaats voor alles is duidelijk aangegeven!

Is dat wat jij nodig hebt? Lees dan verder voor dé oplossing in jouw werkplaats.

Gereedschapset

Een kleine trommel kent iedereen wel. Die kun je handig met je meenemen waar je maar wilt. Best een uitkomst wanneer je een klus buitenshuis gaat uitvoeren en precies weet wat je nodig hebt. Maar in je werkplaats zelf wil je over meer mogelijkheden beschikken. Dan is een grotere kist – of set – veel meer toereikend. In iedere lade van een grote metalen gereedschapset zitten al voorgevormde bodems waaraan duidelijk te zien is wat erin zou moeten komen te liggen. Kun je meteen je overzichtelijk je gereedschap opbergen. Ben je nog helemaal niet in het bezit van een ruime voorraad? Dan kun je ook een volledig gevulde set uitkiezen!

Gereedschapwagen

Wij gaan nogal prat op overzichtelijkheid, hè? Nou, dan houden we het hier maar even kort: want een gereedschapswagen is precies hetzelfde als de set die we hierboven hebben beschreven. Alleen zitten er vanzelfsprekend wieltjes onder, zodat je hem moeiteloos van de ene naar de andere hoek van je werkplaats kunt rijden.

Werkbank

Zo’n beetje iedere werkplaats is hier al wel mee uitgerust, dat snappen wij ook. Maar mocht je net bezig zijn met een nieuwe ruimte inrichten of je huidige meubel willen vervangen, dan kies je er het liefste eentje inclusief een handige wand om al je gereedschap aan op te hangen. Sommige van deze werkbanken zijn ook nog eens uitgerust met zijpanelen voor nog meer opbergruimte. Kortom, jouw werkplaats efficiënt inrichten is een peulenschil!

Rate this post

Gerelateerd nieuws

GW Vakken
Bouw

Bouw weetjes

Op Gwvakken.nl worden diverse bouw weetjes gegeven over diverse onderwerpen. Zo proberen wij iedere week weer een nieuw blogbericht online te plaatsen met leuke en

Huis verbouwen tips
Verbouwen

Tips huis bouwen of verbouwen

Een eigen huis bouwen of verbouwen, het hoort dezer tijd tot één van de puntjes op de checklist. Door een eigen huis te bouwen heb