Gwvakken.nl

Een elektrisch verstelbare boxspring voor een geweldige nachtrust

Deel artikel

Een elektrisch verstelbare boxspring zegt het al. Het bed is te verstellen in de meest comfortabele standen. Zo kan een kussen hoger liggen doordat het matras hoofduiteinde omhoog gezet kan worden en tevens kun je er comfortabele TV mee kijken doordat het matras in een stoelhouding kan worden gezet. Zo vormt het een stabiele steun voor de rug waar je met het hoofd achterover kunt leunen tegen het kussen. Ook de benen kunnen omhoog, gebogen en omlaag met een elektrische boxspring. Het verstelbare onderstel beschikt over motorisch aangedreven technologie. Er zijn diverse soorten motorhuizen beschikbaar voor de bedden. Indien de motor wordt gebruikt mag er niet teveel gewicht liggen op het stuk dat wordt versteld. Indien je gewoon netjes op het matras ligt en geen nadruk met gewicht op het voeteneind of hoofdeind zet kan de motor het beste zijn werk doen.

Met name voor mensen met rugklachten is een elektrisch verstelbare boxspring optimaal. Net als bij gewone boxsprings zijn er bij elektrische varianten diverse matrassen, bodems, designs en top matrassen verkrijgbaar. Er zijn met afstandsbedieningen die vastzitten aan een kabel die verbonden is met het motorsysteem maar er zijn ook losse afstandsbedieningen. Daarnaast is er keuze uit infrarood of radiografische bediening. Voor personen van meer dan 100kg is een krachtige motor van groot belang. Als de stroom uitvalt zijn sommige boxsprings voorzien van een speciale noodbatterij zodat het bed weer in de beginstand kan worden gezet.

Keuze voor een elektrische boxspring

Kijk goed naar de instap hoogte. Kies een instap hoogte die bij jouw lengte past en zodat je het bed weer makkelijk in en uit kunt. Kies voor een hoofdboard die mooi staat bij het slaapkamer interieur. Zo kun je uit diverse kleuren kiezen en diverse materialen zoals leer of stof bijvoorbeeld. Zowel pocketveer matrassen als bonell matrassen voorkomen nachtelijk zweten door de goed isolatie. Dit is ook bij elektrische boxsprings het geval. Pocket matrassen zijn geschikt voor wat zwaardere personen vanwege de extra stevigheid. Voordeel is dat je een boxspring persoonlijk kunt maken doordat alle losse onderdelen zoals matrassen, top matrassen, hoofdborden en pootjes zijn te combineren. Alles is aanpasbaar aan jouw persoonlijke smaak en stijl.

Bij elektrische boxspring zijn diverse motor aandrijving systemen alles voor het beste slaapcomfort. Ook zijn er boxspring bedden met opbergruimte onder de matrassen in een speciale opberg box. Het is van groot belang voor goede kwaliteit te gaan en niet alleen naar het uiterlijk van een boxspring te kijken. Gezondheid en slaapcomfort gaan voor, en een elektrische boxspring draagt daar zeker aan mee.

Bron: 123kasten.nl

Rate this post

Gerelateerd nieuws

GW Vakken
Bouw

Bouw weetjes

Op Gwvakken.nl worden diverse bouw weetjes gegeven over diverse onderwerpen. Zo proberen wij iedere week weer een nieuw blogbericht online te plaatsen met leuke en

Huis verbouwen tips
Verbouwen

Tips huis bouwen of verbouwen

Een eigen huis bouwen of verbouwen, het hoort dezer tijd tot één van de puntjes op de checklist. Door een eigen huis te bouwen heb