Gwvakken.nl

Verantwoordelijk met je goederen omgaan? Big Bags!

Deel artikel

Niet ieder product en elke grondstof kan op dezelfde manier worden opgeslagen of vervoerd. Maar er zijn gelukkig manieren om overzicht te bewaren en jouw hele voorraad perfect te conserveren.

Krachten en zwaktes. Daarin zijn grondstoffen net als mensen. Ze hebben een bepaald doel, een zekere kwaliteit. Maar die gaat teniet wanneer je er niet goed mee omgaat. Aan vruchten heb je bijvoorbeeld niks wanneer je de bonen nat laat worden en ze toestaat te bederven. En dat geldt wel voor meer voedselwaren, plus nog veel meer producten. Dat wil jij in jouw opslagloods natuurlijk koste wat kost voorkomen. En dat is gelukkig ook niet heel moeilijk. Zeker niet wanneer je Big Bags gebruikt.

Hoe en waarvoor gebruik je ze dan precies? Dat zullen we je hieronder in het kort gaan uitleggen.

Diverse toepassingen

Helemaal in het begin gaven we al aan dat producten op verschillende manieren moeten worden bewaard. Want waar het een lucht nodig heeft, kan het ander juist absoluut geen zuurstof gebruiken en moet het dan ook vacuüm verpakt worden. Gelukkig is er voor iedere toepassing wel een Big Bag te vinden. De coating aan de binnenkant – of juist het gebrek daaraan – bepaalt voor welke inhoud de specifieke opslagmethode geschikt is. Big Bags kun je ook gebruiken om je voorraden op een veilige manier mee te vervoeren. Zelfs gevaarlijke stoffen: daar zijn bijvoorbeeld speciale asbestzakken voor in het leven geroepen.

Hoog draagvermogen

Kartonnen dozen en pallets kunnen eenvoudig te zwaar beladen worden. Dat gaat met Big Bags niet zo gemakkelijk. Dankzij het stevige en efficiënt geweven kunststof hebben ze een enorm draagvermogen. Het materiaal waar ze van gemaakt zijn kunnen ze eveneens heel goed tegen een stootje. Ook handig: hoe zwaar zo’n Big Bag ook is wanneer je hem helemaal hebt opgevuld, zo licht is ‘ie wanneer je hem niet gebruikt. Dat maakt ze heel gemakkelijk om op te slaan totdat je ze nodig hebt.

Gratis reclame

Altijd fijn, de mogelijkheid om je bedrijf te promoten. En wanneer een hele opeenstapeling van Big Bags als een soort van stootwal wordt gebruikt op een openbare plek waar verbouwingen aan de gang zijn, kun je er gewoonweg niet omheen. Waarom zou je dan niet van de gelegenheid gebruikmaken om jouw logo en huisstijl erop te plaatsen? Doe je voordeel met zoveel zichtbaarheid!

Rate this post

Gerelateerd nieuws

GW Vakken
Bouw

Bouw weetjes

Op Gwvakken.nl worden diverse bouw weetjes gegeven over diverse onderwerpen. Zo proberen wij iedere week weer een nieuw blogbericht online te plaatsen met leuke en

Huis verbouwen tips
Verbouwen

Tips huis bouwen of verbouwen

Een eigen huis bouwen of verbouwen, het hoort dezer tijd tot één van de puntjes op de checklist. Door een eigen huis te bouwen heb