Gwvakken.nl

Top 3 vloersoorten

Deel artikel

Zoals je waarschijnlijk al weet zijn er enorm veel verschillende soorten vloersoorten op de markt. Dit maakt het voor veel mensen enorm lastig om een juiste vloer te kiezen voor hun woning. Natuurlijk baseer je jouw keuze op je eigen wensen en behoeften en baseer je deze op de voor- en nadelen van de verschillende vloeren. Om je wat inspiratie te geven, heb ik mijn top drie vloeren voor jou op een rijtje gezet.

Houten vloeren

Laten we beginnen met de bekende houten vloeren. Houten vloeren zijn al enorm lang op de markt en dit komt doordat hout een natuurproduct is die er ook nog is fantastisch uit ziet. Houten vloeren worden geliefd door hun unieke en warme uitstraling. Het nadeel van de houten vloeren is dat ze niet waterafstotend zijn en niet geschikt zijn voor vloerverwarming.

PVC vloeren

PVC vloeren zijn de namaak versie van de houten vloeren. PVC is een stevig materiaal, waardoor de vloersoort net wat meer voordelen heeft ten opzichte van de houten vloeren. Ze zijn namelijk enorm duurzaam en stevig. De vloeren zijn ook nog eens enorm hygiënisch. Dit komt vooral doordat de vloeren eenvoudig schoon zijn te maken met wat water en zeep.

Tapijt vloeren

Iets totaal anders zijn de tapijt vloeren. Voor mij persoonlijk zijn tapijt vloeren zo ideaal omdat ze lekker zacht aanvoelen onder je voeten. Het is de ideale ondergrond voor wanneer je spelende kinderen in huis hebt rondlopen. Het is wel een vloersoort die lastig schoon te houden is en daarom voor woningen met huisdieren misschien niet de ideale vloersoort is.

Zoek je nou ook nog een leuke vloer? Neem dan een kijkje bij Martijn de Wit vloeren, voor alle vloeren die er op de markt te vinden zijn.

Rate this post

Gerelateerd nieuws

GW Vakken
Bouw

Bouw weetjes

Op Gwvakken.nl worden diverse bouw weetjes gegeven over diverse onderwerpen. Zo proberen wij iedere week weer een nieuw blogbericht online te plaatsen met leuke en

Huis verbouwen tips
Verbouwen

Tips huis bouwen of verbouwen

Een eigen huis bouwen of verbouwen, het hoort dezer tijd tot één van de puntjes op de checklist. Door een eigen huis te bouwen heb