Gwvakken.nl

Op zoek naar betonnen poeren? Bij betonpoerengigant ben je op het juiste adres

Deel artikel

Betonpoerengigant is een bedrijf dat alles heeft op het gebied van betonnen poeren. Het kan variëren van verschillende maten tot alle bijzaken die je nodig hebt om betonnen poeren te plaatsen. Daarbij heeft betonpoerengigant al ruim 10 jaar ervaring en is daarom een garantie tot succes.

Om je een handje op weg te helpen als je nog niet weet wat betonnen poeren zijn ga ik je het proberen uit te leggen in dit artikel.

De betonnen poeren van betonpoerengigant

Betonnen poeren zijn de basis van ieder bouwwerk, betonpoerengigant kan je daarom vaak helpen. Het is namelijk niet makkelijk om te kiezen uit het enorme assortiment  en daarom probeer ik je verder te helpen door eerst kort uit te leggen wat betonnen poeren precies zijn, wat je er allemaal nog meer voor nodig hebt, waarvoor ze bedoeld zijn en wat je moeten bij de aanschaf van een betonnen poer.

Betonnen poeren zijn het verbindt stuk van je bouwwerk met de grond. De grond is doorgaans de basis van je bouwwerk, eigenlijk van alles, en daarom erg betrouwbaar maar wel belangrijk om dit zo goed mogelijk te gebruiken. Dit kan uitsteken met betonnen poeren. Betonnen poeren worden voor een deel in de grond geplaatst. Leg onderaan het gat een plaat of ster element zodat de kracht van je bouwwerk wordt verdeel over die plaat en niet de grond in schiet. Eenmaal de betonnen poer op het element geplaatst is het belangrijk om het gat, rondom de poer, te vullen met bijvoorbeeld snel cement. Dit is vaak erg populair omdat het een snelle werking heeft en je snel verder kunt met je klus. Nu de betonnen poeren zijn gevestigd met een zwaar element aan de onderkant en de zijkanten gevuld zijn met cement staat je pilaar als een huis en kun je je bouwwerk verbinden met het deel dat uit de grond steekt.

Kijk op www.betonpoerengigant.nl naar je juiste afmetingen, want vaak zijn enorme betonnen poeren niet nodig voor pilaren van een schutting maar wel voor bijvoorbeeld een veranda of overkapping.

Rate this post

Gerelateerd nieuws

GW Vakken
Bouw

Bouw weetjes

Op Gwvakken.nl worden diverse bouw weetjes gegeven over diverse onderwerpen. Zo proberen wij iedere week weer een nieuw blogbericht online te plaatsen met leuke en

Huis verbouwen tips
Verbouwen

Tips huis bouwen of verbouwen

Een eigen huis bouwen of verbouwen, het hoort dezer tijd tot één van de puntjes op de checklist. Door een eigen huis te bouwen heb